Menu Sluiten

Verhuur

Verhuur Strijkinstrumenten

Mellpro is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van strijkinstrumenten. Er is een groot assortiment aan violen, altviolen en cello’s beschikbaar om iedere muzikant (jong en oud) van een passend instrument te voorzien. Alle strijkinstrumenten worden verhuurd met alle benodigde accessoires.

Alle maten beschikbaar

Mellpro Verhuurt Strijkinstrumenten voor jong en oud! Wij hebben violen, altviolen en cello’s voor kinderen maar ook voor volwassenen. Een instrument moet natuurlijk met je meegroeien en daarom wissel je bij ons zonder extra kosten gratis door naar een groter instrument. 

Verzenden of afhalen

Het is bij ons mogelijk om een viool of altviool te laten opsturen, dit is geen enkel probleem. Het instrument wordt voordat wij het versturen helemaal goed afgesteld en goed verpakt verzonden via de post. Natuurlijk is afhalen ook mogelijk. Dit kan in onze showroom in Goor. Jij kiest zelf hoe en wat! Cello’s kunnen alleen worden afgehaald om de grootte van het instrument. Mocht je het instrument graag eerst testen dan is dat natuurlijk mogelijk in onze winkel.

Persoonlijke contact

Bij Mellpro heeft u altijd persoonlijk contact en kunnen wij je direct helpen. Wij antwoorden altijd binnen een paar uur, en zijn 7 dagen per week bereikbaar op WhatsApp. Bel ons dus gerust als u vragen heeft.

 

Contract

  • Bij Mellpro kunt u een instrument huren kan vanaf minimaal 6 maanden. Na de eerste 6 maanden is het per maand opzegbaar. 
  • Omruilen naar een grotere maat instrument is gratis.
  • Bij Mellpro betaalt u geen Borg
  • Onderhoud kosten zijn €45,00
  • Verzekering ja met klein eigen risico
  • Levertijd –  direct uit voorraad levering!